Ingefær

En lille, hvid knold i alverdens former. Sådan ser ingefær ud, når det ligger side om side med agurker, tomater og salathoveder i supermarkedet. Den lille knold er i løbet af de sidste år blevet utrolig populær, og det er der ikke noget at sige til. Den indeholder mange gode vitaminer, mineraler og olier, som kan få enhver syvsover til at springe ud af sengen om morgenen. Mange danskere fremstiller ingefærshots af den lille knold i kombination med en masse andet frugt og grønt. Shotsene hjælper dig til at få en sundere hverdag.

Overskud i hverdagen

En af de mange fordele ved ingefær er, at det giver mere energi og derved bidrager til overskud i hverdagen. Derudover har de mange mineraler, vitaminer og olier en helbredende effekt, hvilket er godt for immunforsvaret. Er der en begyndende forkølelse eller influenza på vej, kan det derfor være en god ide at tage et ingefærshot eller to.

 

Hvis du vælger at drikke dit shot om morgenen, er du sikret en god start på dagen. Det giver dig formentligt lyst til at forsætte den sunde livsstil og bidrager derved til at give en god dag. Ønsker du at spare tid, kan du med fordel lave en stor portion en enkelt gang i ugen. Drikken kan sagtens holde sig i køleskabet og er derved hurtig at hælde op hver morgen.

 

Når du skal fremstille dit ingefærshot, kan du med fordel kombinere det med forskellig andet frugt og grønt. På den måde får du en variation af vitaminer og mineraler. Derved eksperimenterer du ligeledes med, hvilket shot der falder i netop din smag. Nogle ønsker at dæmpe smagen af ingefær og kombinerer derfor med citrusfrugter, som effektivt mindsker den krydrede smag fra den hvide knold.

Glem ikke sund kost, motion og søvn

Ingefærshots er ekstremt gode i sig selv og bidrager effektivt til en sundere hverdag. Men har du mod på en endnu sundere livsstil, må du ikke glemme sund kost, motion og rigeligt med søvn.

 

Alle tre ting kombineret med dit daglige ingefærshot vil med garanti skyde energiniveauet i vejret og give dig glæde samt overskud. Hvis du aldrig har haft så stort et fokus på en sund livsstil, kan det være en god ide at starte i det små. Hellere motionere en enkelt eller to gange i ugen og så rent faktisk komme afsted. Klart, parat, start!